DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Plánové odchovy 2013

 
V prvé řadě upozorňuji, že plánované odchovy jsou skutečně jen plánované (krytí se nemusí podařit nebo se může cokoli stát), ale pokud budete mít zájem o miminko z některého z chystaných odchovů, klidně můžete předběžně psát na e-mail a zamlouvat =) pár miminek již mame rezervovaných. 
 
Předpokládané zbarvení miminek ze všech odchovů dohromady je tchořovité, černotchořovité, stříbrné, albín, znaky navíc - ponožky.
 
Všechna miminka budou mít standardní typ srsti. Odchováváme jen se standardními fretkami, poloangory ani angory s u nás tudíž narodit nemohou.
 
Cena za jedno miminko, s prvním očkováním na psinku a balíčkem do začatku, bude u všech 1 500,-Kč.
Miminka nečipuji, protože s tím u menších miminek nesouhlasím. Novým majitelům doporučuji čipování okolo půl roku a později. Za příplatek (cenu čipu a pasu) a zaplacení celé ceny za miminko, nemám problém čip zajistit i před odběrem, na vlastní odpovědnost nového majitele ;)
 
Miminka od nás odchazí vymazlená, naučená na záchodek, minimálně v kleci, mimo klec to chce větsinou delší trénink. Naučená v prvé řadě na masíčko, nejdříve na kuřecí, před odběrem převládá v jídelníčku hovězí, dále i krůtí. Ale zvyklá i na máčené granulky, vitamínové pasty, lososový olej, různé jiné vitamínky a doplňky k masu a mlíčko pro kočky/koťátka.