DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Odchov 2011

Miminka jsou na světě! Narodila se 27. 5. a jsou už všechny v nových domovech! Jeden chlapeček Muffin, zůstává doma ;)
  
Maminka je Beruška a taťka Jasper
 
     
 
Červenec - 24. 7. odjela do nového domova poslední holčička Duffne, fotky miminek jsou v Aktualitách úplně od miminka až do posledního focení u nás doma ;) budu tam vkládat i případné fotečky freťulátek od nových majitelů v novém domově, jak pěkně porostou ... 
 
 
Poslední focení všech miminek u nás  pohromadě
Duffne - bydlí kousek od nás v Brně, u Říčků

Saskie - bydlí kousek od Brna, u Míši D.

Kuky - Hlinsko (u Pardubic), u Terezky Č.

Beruška - Brno, u Katky D.

Míša - kousek od Jihlavy, u Stáni B.

Muf - Český Krumlov, u Lenky D.

Muffin - zůstal doma
 
Červen - miminka už mají všechny své předběžné majitele. Kluci budou daleko, jeden kousek od Jihlavy (to bude asi Míša), druhý v Českém Krumlově (bude asi Muf) a třetí zůstává doma, náš Muffin (dobrá náhoda, všechni chlapečci budou na písmeno M) =) Holčičky budou převážně v Brně a okolí, jedna holčička bude v Králově Poli  (Duffne) a druhá kousek od Mendláku (taky Beruška), třetí nedaleko Brna, která se bude jmenovat Saskie, freťulka bude mít společníka čivavýho kluka a potkánka ;) Čtvrtá holčička bude bydlet kousek od Pardubic a bude mít za kamaráda zase labradora a ostatní zvířátka, pravděpodobně jménem Kuky :)
 
Červen - Všechny fotky teď už vkládám jen do aktualit, takže jestli chcete sledovat, jak se nám miminka vybarvují a krásně rostou, tak mrkněte do těch aktualit ;) Jinak opravdu máme asi jen samé tchořovité, možná černotchořovité po Berči, protože někteří jsou už trošku tmavší než ostatní ;) Albínek opravdu žádný nebude a ponožky zatím ještě nejdou vidět, pokud tedy vůbec někdo má, spíš bych na to nic nevsázela :)
 
Květen -  Tak máme miminka na světě! Narodilo se jich sedm, navečer 27. května =)  Zatím nevím kolik máme holčiček a kolik chlapečků, to snad zjistím během následujících dnů :) Beruška je vzorná maminka, porod proběhl úplně v pořádku, celkově všechno dobře zvládá a o miminka se krásně stará. Miminka vypadají všechny silně a zdravě, tak snad přežijí všichni :) jen zběžným prohlédnutím bych to tipla na samé tmavé, žádný na albínka (po Berčiných sourozencích) nevypadá.

Miminko první den ráno, kouzelná pusinka ;)

První fotka, dvě hodiny od začátku porodu, zatím jich bylo jen 6 :)
 
 
Duben - Tak Beruška po 6 týdnech přišla do říje znovu!! Nejdřív Jaspera nechtěla, ale v sobotu 16. dubna si dala říct, takže jsem předběžně termín vypočítala kolem 28. května ... zatím se netěším, jsem vyučená z minule :) Podle toho jestli na ní bude za ty 4 týdny něco vidět, dám vědět, popřípadě dodám fotky =) 
 
Únor -  Tak je mi líto, Beruška už byla chvíli v říji, od soboty 12. února, když byla zrovna výstava, proto jsem si na další víkend naplánovala krytí, ale Berušce v pátek začla říje po 6 dnech končit =( Proto docela pochybuji, že letos ještě jednu říji bude mít. Uvidíme, přinejhorším budeme muset počkat na další rok. Samotné je mi to líto nejvíc, protože jsem se už začala hrozně moc těšit a plánovat si, jak si jedno mimčo určitě nechám. Takže mi to asi není přáno. 
 
Leden - Beruška zatím v říji není, měla říji v prosinci, kdy zase nebyl v říji Jasper, takže si musíme počkat, až Beruška dostane a jaře další (alespoň v to pevně doufám) :)
 
   
Nové jarní fotky :)